Baanclinic 23 maart 2018 – Er zijn nog plekken vrij!!

SPECTACULAIR –  SPANNEND – VERNIEUWEND – INSPANNEND – ONTSPANNEND –

Over twee weken is het weer zover: de jaarlijkse baanclinic! Ook dit jaar wordt het een samenwerking tussen VOEK uit Nijkerk en Snel Verzet uit Hoogland.

De meeste fietsers brengen de winter op de mountainbike door om hun conditie op peil te houden, maar even “knallen op de baan” zoals veel profs doen is ook lekker. Kijk maar eens naar de Zesdaagse in Rotterdam begin van dit jaar en het WK baanwielrennen dat eind februari begin maart plaats vindt in Apeldoorn.
VOEK en Snel verzet hebben  van de baanclinic een jaarlijks terugkerend evenement gemaakt.
Het moet een evenement zijn welke voor zowel beginners als gevorderden leuk en te doen is.

De baanclinic wordt inmiddels voor de vijfde keer georganiseerd. Dit jaar organiseren we één clinicavond van twee uur bij het Omnisport in Apeldoorn op vrijdagavond 23 maart 2017 van 19:00 tot 21:00 uur. Voor beginners veel uitleg en oefenen en voor gevorderden veel wedstrijdelementen. Je kunt zelf bepalen tot hoever je gaat. Dus voor ieder wat wils!
Kosten voor de clinic bedragen € 15,00* per persoon (met een maximum van 30 deelnemers, 15 voor VOEK en 15 voor Snel Verzet). Het oorspronkelijke bedrag is € 25,00, maar de Voek sponsort de Voek-deelnemers met € 10,00 per persoon. In dit bedrag is zowel de baan- als fietshuur opgenomen. Overige benodigdheden worden in een aanvullende mail aan de deelnemers gecommuniceerd. De clinic wordt zoals aangegeven wederom gezamenlijk georganiseerd met Snel Verzet uit Hoogland en introducés zijn welkom.
* Ben je ook KNWU-lid, dan vervalt je benodigde dagverzekering en betaal je € 12,00 per persoon. Je dient wel je KNWU-pas te tonen tijdens de bewuste vrijdagavond.

Nadere informatie over het evenement wordt via de website www.voeknijkerk.nl , via Facebook of via de mail gecommuniceerd met de deelnemers.

Aanmelden kan nu al via de mail sjoerd.vanderwoude@planet.nl.

Meer informatie vindt je op: https://www.youtube.com/watch?v=17ZWeD2iU0Y en  https://www.omnisport.nl/clinics/.

Mocht je nog vragen  hebben kun je altijd een mailtje sturen sjoerd.vanderwoude@planet.nl of bellen (06-55861468).

Henk Ridder heeft dit eerder georganiseerd en Bea en John weten ook van hoe en wat.
Ook zij zijn graag bereid jullie te woord te staan in de winkel.

Zet  vrijdag 23 maart 2018 vast in jullie agenda