Bergop in 2020!

Richard van Ameijden geeft op vrijdag 6 december 2019 in Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen een lezing over fietsen in de bergen voor de leden van VOEK Nijkerk en Snel Verzet Hoogland.

Beeldmateriaal en praktische tips (voorbereiding, conditietest, training op HF en/of Watt, materiaal, voeding). Ga jij op één dag voor: één supercol, een bergcyclo of bergop voor een goed doel (ALS, Alpe d’Huzes)? Een evenement van een week (Tour for Life, The Ride, Kika)?
Al 35 jaar fietst Richard in de bergen en schrijft als freelancer voor o.a. magazine Fiets (Standplaatsen, Onbekende Cols, Bergenspecials). Hij verzorgt klimclinics en lezingen op maat voor fiets- en fietsverenigingen, businessclubs, wielercafé’s, beurzen en goede doelen.

Boeken van zijn hand over bergfietsen zijn:
– 25 mooie fietsgebieden in Europa (Tirion Sport, 2008, € 15,-);
– Handboek voor de bergfietser (Kosmos, 4e herziene druk 2015, € 17,50), 14 centrale locaties, 71 routes, ook digitaal;
– de FIETS 500 (Fiets, 2016, € 12,50) met 5×100 (top)beklimmingen: Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Iberisch schiereiland.
Tijdens de avond zijn de boeken te koop met een leuke korting, voor jezelf of als cadeautje, al dan niet gesigneerd.

Entree vanaf 17:00 uur (met buffet) of 18:30 (zonder buffet). Richard start om 19:15 uur. Het maximum aantal deelnemers is gelimiteerd.
– Optie 1: deelname + buffet, inloop vanaf 17:00 (kosten inclusief 1 drankje €20,-). Buffet start om 17:30. Per e-mail volgt er een betalingsverzoek voor €20,- via een Tikkie.
– Optie 2: deelname zonder buffet, inloop vanaf 18:30 (gratis).

Sluitingsdatum voor zowel registratie als betaling is vrijdag 22 november 2019. Geen tijdige betaling voor optie 1 is uitsluiting.

Bevestiging van deelname volgt uiterlijk vrijdag 29 november 2019. Geen bevestiging ontvangen betekent geen deelname.

De avond zal eindigen omstreeks 22:00.
Adres: Ruitersportcentrum Kraaij, Blokhuizersteeg 9, 3862 MS Nijkerkerveen.
Aanmelden klik hier of via: https://datumprikker.nl/psxqj4shatpbw4ib
Georganiseerd door Chris Schmidt