Clubkleding Algemeen

De VOEK web shop is uitsluitend voor VOEK leden.

Voordat u bestelt

In de shop bestellen de VOEK leden de clubkleding.

Voordat u de clubkleding gaat bestellen houdt u rekening met:
– Het dragen van de clubkleding is verplicht bij het fietsen van de VOEK clubritten en de VOEK Toertochten;
– De VOEK is niet voorraadhoudend;
– Verantwoordelijkheid voor bepalen van de maat ligt bij de leden; (richtlijn: zie maattabellen Vitesse).
– De VOEK kent een aantal bestelmomenten bij de leverancier per jaar.  Deze  zijn afhankelijk van de VOEK-activiteiten van dat jaar en worden middels de website en / of de VOEK Nieuwsbrief  aangekondigd.

Nieuwe leden

De VOEK houdt een beperkte voorraad shirts met korte mouwen en korte bibshorts in de gangbare maten aan voor de nieuwe leden.

Uit deze voorraad wordt niet geleverd aan bestaande leden.

De clubkleding (shirt en broek) wordt bekostigd vanuit het inschrijfgeld dat elk nieuw lid betaald. Belangrijk is dat nieuwe leden eerst bij de VOEK staan ingeschreven, voordat een bestelling geplaatst wordt.  Bij de bestelling door nieuwe leden geeft u aan ( in de kolom opmerkingen)  “dit is een bestelling voor een nieuw lid”.

Nieuwe leden kunnen ook via de webshop aanvullende kleding (bijv. extra shirt, broek, lange broek) tegen de aangegeven prijs bestellen. Deze artikelen komen echter niet uit de genoemde voorraad en kennen een langere leveringstijd.

Betaling en levering

Betaling gaat via incasso door Toerfietsclub VOEK NIJKERK vanaf het rekeningnummer dat bij de VOEK bekend is.

U ontvangt per e-mail bericht zodra de kleding voor u klaar ligt bij Profile Ridder, Groenestraat 44 – 46, Nijkerk.

Profile Ridder fungeert uitsluitend als afhaalpunt van de bestellingen. Er is hier dus geen mogelijkheid om kleding te passen.

Gebruik voor het vast stelen van de maat onderstaande tabel:

Maattabel Vitesse kleding VOEK (richtlijn)

Dames
Vitesse 34 36 38 40 42 44 46
Damesmaat XXS XS S M L XL XXL
Heren
Vitesse 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Herenmaat XS S M M/L L XL XXL XXXL 4XL

Voor vragen mail naar: voekkleding@gmail.com