Gflex helpt Toerfietsclub VOEK Nijkerk met nieuwe website!

Sinds kort is de nieuwe website van de Toerfietsclub VOEK Nijkerk live gegaan, Gflex heeft geholpen bij de realisatie van de website. Gflex is een snelgroeiend ICT-bedrijf dat ondernemers ontzorgt met slimme oplossingen. Onlangs is Gflex verhuisd van Putten naar Nijkerk, een moeilijke keuze, want in Putten is het allemaal begonnen. Bijna twintig jaar geleden besloot Gerwin Eersen kennissen en buren te helpen met hun computerproblemen. In sneltreinvaart groeide dit uit, met als resultaat een pand aan de Dorpsstraat in Putten. Nu is Gflex gehuisvest in een ruim kantoorpand aan de Watergoorweg 104 C in Nijkerk.

Vanuit deze locatie faciliteert Gflex zijn klanten op het gebied van Systeembeheer, het leveren van hardware zoals laptops en computers, Telefonie en ook Clouddiensten, zoals het onderhouden en bouwen van websites. Op deze wijze heeft Gflex de Toerfietsclub VOEK Nijkerk geholpen. Samen met het bestuur is er een wensenlijst samengesteld waar de website aan moest voldoen. Eén van deze wensen was een eigen webshop, waar leden hun ledenkleding kunnen bestellen. Uiteraard is de website ook belangrijk om de naamsbekendheid van VOEK te verhogen. Een website is toch je visitekaartje van deze tijd!

Gflex heeft een deel van de realisatie belangeloos gesponsord, deze keuze was snel gemaakt. Meerdere medewerkers van Gflex zitten met regelmaat op de fiets om te toeren over de Veluwe. Ook eigenaar Gerwin Eersen mag al te graag een rondje maken op de fiets. Hij geeft dan ook aan; “We doen niet vaak aan sponsoring, maar als we het wel doen dan is dat zeker goed overwogen. Het is belangrijk iets in leven te houden wat je zelf ook graag doet, zeker als je net een kleine man hebt gekregen, die gaat later ook op de fiets!”

Naast dat Gflex de website heeft gerealiseerd, zal Gflex de website ook onderhouden, wijzingen doorvoeren en er uiteraard voor blijven zorgen dat leden hun kleding kunnen blijven bestellen. Gflex wenst de leden van Toerfietsclub VOEK Nijkerk daarom veel plezier met hun nieuwe website!

www.gflex.nl \ 088 781 00 00