Pijpers Paasrit

Datum: 02-04-2018 08:00 - 08:00
Startlocatie: Tennisvereniging Sparta
Adres: Watergoorweg 52, 3861 MA Nijkerk, Nederland
Wordt gesponsord door: Pijpers Bronbemaling B.V. Afstanden: 40 km, 75 km en 110 km

Beschrijving

De tocht voert via de Putter Polder naar Ermelo en gaat dan via de Veluwe naar Harderwijk. Hier duiken we weer de polders in en rijden om Nunspeet heen, opnieuw de Veluwe op. In Vierhouten is een koffiestop gepland. Vervolgens passeren we slingerend over de Veluwe achtereen volgens Elspeet, Uddel, Hoog Soeren en Radio Kootwijk om vervolgens via Voorthuizen terug te rijden naar Nijkerk. Omdat de 110km route twee lussen van circa 20km extra kent tov de 75km route kunnen 2 verschillende routes van ca 95km gereden worden..

De 40km voert richting  Stroe en de bossen naar het mooie Putten.  We gaan  via de rustige buitenwegen terug naar Nijkerk.

Alle deelnemers ontvangen 1 consumptie gratis.

Download het GPX bestand voor de 40 km tocht.

Download het GPX bestand voor de 77 km tocht.

Download het GPX bestand voor de 110 km tocht.