JUNI EEN BOM VOLLE VOEK AGENDA met voor elk wat wils.

Bom volle VOEK agenda

Een overzicht en informatie over de belangrijkste activiteiten.

2 juni ochtend
Ridder Profile MTB tocht.

Mountainbike team Granny Gear, VOEK Nijkerk en Profiel Ridder organiseren in 2018 weer de MTB toertocht. De toertocht biedt een 3-tal uitdagende routes (45, 65 of 74 km) die voor iedereen te rijden zijn. Twee pauzes in het bos en de hamburger party na afloop. Start tussen 8.00 – 10.00 uur bij Sparta Voetbal Nijkerk.
Voor meer informatie klik hier.

De foto’s van editie 2017 staan hier.

2 juni namiddag
Wielerwedstrijd “RONDE VAN NIJKERK”

Na vele voorbereidingen komt er een waar wielerspektakel in Nijkerk. Op deze avond vinden er maar liefst vijf wedstrijden plaats. Eerst mag de jeugd laten zien wat ze in huis hebben. Aansluitend wordt er een wedstrijd gehouden voor niet licentiehouders. Als laatste wedstrijd van de avond zal de officiële KNWU wedstrijd voor Amateurs/Sportklasse/Junioren als afsluiter gelden.

VOEK Kids MTB toer

De Kidz toer wordt gehouden voor ouders/grootouders met hun (klein) kinderen. Deelname vanaf 8-9 jaar. Er wordt gereden met helm en het tempo wordt aangepast. De route verschilt jaarlijks en bedraagt ca. 25 kilometer . De rit wordt op een gezellige manier afgesloten.
Onder leiding van 2 ervaren bikers wordt er voor en achter de groep gereden. Super leuk en leerzaam voor jong en oud.
Vertrek om 13.00 uur vanaf de Businessclub van Sparta Nijkerk.
Aanmelden kan via voekmtb@gmail.com of rjronda@kpnplanet.nl

VOEK Recreanten club dag.

’s Morgens per auto vertrek naar de Oostvaarder plassen. Daar koffie met lekkers, daarna een fietstocht van ca. 65 km met de nodige stopplaatsen onderweg. We eindigen de dag met een etentje en gaan rond acht uur weer richting Nijkerk. Informatie bij Ria van Kooten riavkvoek@gmail.com

Amsterdamse Parken Toertocht groep 1 en 2

Altijd al een keertje in Amsterdam en omstreken willen fietsen, waarbij je alle parken aandoet, het dorpsachtige karakter van Nieuwerdammerdijk ontdekt en een lunch op de Olympische roeibaan?  De tocht wordt gefietst in de bekende niveaugroepen. Het vertrekpunt is bij Gijsbert Bast, Kwikstaart 9, Bunschoten.
De geplande data zijn als volgt:
Groep 1-2 zaterdag 9 juni > Groep 3-4 zaterdag 16 juni >  Groep 5-6 zaterdag 7 juli > Zelf samengestelde groep zaterdag 14 juli.
Voor meer informatie klik hier.
Heb je interesse meld je dan aan via gijsbert-bast@hotmail.com
Voor vragen/suggesties en aanmelden neem dan contact op met Gijsbert Bast 06-55080199 of gijsbert-bast@hotmail.com

Amsterdamse Parken Toertocht groep 3 en 4, zie bovenstaande.

Langste VOEK club rit.

Op bijna de langste dag staat ronde ”de Naald” gepland van 75/71 km.

23 (22) t/m 30 juni
VOEK Pyreneeën reis.
De reis gaat naar de Pyreneeën.
Het wordt een fantastisch avontuur met een paar zeer aansprekende beklimmingen op het programma. Wat te denken van de Col du Tourmalet en de Col d’Aubisque?

De inschrijving is gesloten en er zijn 59 deelnemers.