Rabobank Plassentocht slotrit VOEK

 In Race

Toerfietsclub VOEK houdt zaterdag 22 september haar laatste toertocht in 2018: de Rabo Randmeren – Plassentocht. Gestart wordt bij de kantine van Tennisvereniging Sparta, Waterfoorweg 52, tussen 08:00 en 11:00 uur.

De 45 km voert via rustieke fietspaden en weggetjes door het buitengebied van Nijkerk en omstreken. Het verste punt van deze route is het bosrijke gebied van de Treek. Deze route is speciaal geschikt voor recreatieve fietsers van alle leeftijden en gratis voor deelnemers onder de 16 jaar.

De 110 km route voert via water- en vogelrijke polders naar de bossen bij Soest en Lage Vuursche. De 110 km tocht doet vervolgens zijn naam eer aan en loopt tussen de Loosdrechtse Plassen door naar Bilthoven en vervolgens naar Tienhoven. Hier is ook een stopplaats voor koffie /thee.  Daarna gaat het langs de heidevelden naar de Gelderse Vallei met zijn open weidelandschap.

De 80 km route volgt in het begin en eind dezelfde routeals de 110 km route, maar heeft een verkorting in omgeving Bilthoven
De routes voeren uitsluitend over verharde wegen en fietspaden en is daarom speciaal geschikt voor de racefietsers. Uiteraard zijn de routes met elk type fiets te rijden.
Om de route op kaart te bekijken en / of te down loaden in de fietscomputer klikt hier. Ga vervolgens naar de onderkant van de pagina.

0