Alpe d’HuZes 2018

 In Alpe d'HuZes

Team Les Duvets

Plony en Coen

In 2018 nemen minimaal 4 VOEK leden deel aan Alpe d’HuZes. Evert en Tineke van Donselaar hebben zich ingeschreven en nemen in teamverband deel. De team naam is Les Duvets (effe google translate) en je komt op De Donsjes uit. Zij zijn met z’n vijven ( 4 Donselaartjes) en 1 vreemde eend  in de bijt Gerben Koot, maar zoals jullie weten hebben eenden ook veel dons. Daarnaast gaan er 2 dames mee ( Anja Floor en Wilma Gerritsen ) voor de koek en zopie en de morele ondersteuning.

Ook dit jaar gaan Coen en Plony weer meedoen aan Alpe d’HuZes. Zij hebben allebei Chronische Lymfatische Leukemie. Coen gaat één keer de Alpe op fietsen en één keer lopen. Op 5 juni word hij 69 en met zijn medische achtergrond vind hij dat zelf een aardige prestatie. Verder gaan Plony en Coen de hele week vrijwilligers werk doen. Plony staat gedurende de Alpe week bij de receptie en Coen is daar te vinden in de winkel in het Palais des Sports.

De teams maken zich sterk  voor dit mooie evenement ter bestrijding van de ziekte Kanker waar teveel mensen mee te maken krijgen. Een ziekte waar helaas nog steeds mensen aan overlijden. Fietsend en hard lopend gaan ze voor 24 beklimmingen op  7 juni .

De opbrengst gaat naar een speciaal fonds van het KWF en hieruit worden projecten gesteund om deze ziekte onder controle te krijgen.

Coen en Plony maken gedenkkettingen, die Coen bij de beklimming mee naar boven neemt, zie www.gedenkketting.nl

Draagt u dit doel ook een warm hart dan kunt u de teams sponsoren via de volgende actie pagina’s

Lets Duvets: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=1668

Coen en Plony:  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/coenvandenhoek

0