Derde editie Nijkerkse Fiets4daagse.

In Recreanten

Derde editie Nijkerkse Fiets4daagse.

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 september 2021 zal in principe de derde editie van de Nijkerkse Fiets4daagse weer worden gehouden. Dit wel onder het voorbehoud of de dan nog eventueel geldende coronamaatregelen van de overheid het doorgaan hiervan onmogelijk maken.

De Nijkerkse Fiets4daagse is een gezamenlijk initiatief van de in Nijkerk gevestigde organisaties UVV, IVN en VOEK.

Sjaak de Korte, één van de initiatiefnemers: “Wanneer deze editie doorgang kan vinden, wordt weer de draad opgepakt van de eerste twee succesvolle edities in 2018 en 2019. Vanuit Nijkerk zullen er weer routes worden uitgezet, leidend door bos, heide, polder en omliggende dorpen.”

De uit te zetten routes kennen de afstanden van ca. 30/35, 40/45 en 60/65 kilometer. De kortste route kan ook gereden worden door gebruikers van een scootmobiel.

Start en finishplaats is het NSC sportterrein aan de Luxoolseweg in Nijkerk. Vanwege de te nemen coronamaatregelen kunnen er maximaal 500 deelnemers meedoen aan deze fietsvierdaagse. Daarbij dienen alle deelnemers  zich vooraf aan te melden via de website Nijkerkse Fiets4daagse (fietsvierdaagsen.nl) of via het UVV Secretariaat (tel. 033 – 246 01 15, maandag t/m vrijdag tussen 08.30u- 11.00u).

De inschrijvingskosten bedragen € 10,-. Mocht de Nijkerkse Fiets4daagse vanwege corona onverhoopt afgelast worden dan zal geen restitutie plaatsvinden en dient de gedane inschrijving als voucher voor de editie van 2022.

De inschrijving start 1 augustus via de website van de UVV Nijkerk, klik hier.

=========================================