VOEK nieuwsbrief d.d. 4 maart.

Beste VOEK lid,

Zaterdag 28 maart 2020 organiseert VOEK voor de eerste keer een openingsrit van het seizoen. Een social ride voor elk lid van de vereniging, zowel voor recreanten als voor de tourfietsers. Neem ook gerust een fietsvriendin of fietsvriend mee die nog geen lid is van VOEK, mooie gelegenheid om haar of hem kennis te laten maken met onze vereniging.

Verzamelen om 12.30 uur bij Sparta Tennis, samen een mooi rondje fietsen en na terugkomst bij Sparta bijkletsen onder het genot van een drankje en een broodje hamburger.

Wij willen graag weten hoeveel hamburgers we in moeten slaan, laat ons svp voor 21 maart 2020 weten of je komt via deze link.

Er wordt een nieuwe route aangeboden voor de recreanten, voor de tourfietsers staat een rit van zo’n 70 km over de Veluwe op het programma (gpx-bestand zullen we later sturen). Wil je korter of langer fietsen? Prima, maar vergeet niet terug te komen bij Sparta.

Houd je mailbox de komende tijd in de gaten voor meer nieuws over deze rit.

Kleding recreanten
Het onderzoek naar nieuwe recreantenkleding is afgerond. Het voorstel voor de nieuwe VOEK-kleding is inmiddels door het VOEK-bestuur geaccordeerd.

In samenspraak met de recreanten-contactpersonen wordt bezien hoe de introductie zo soepel mogelijk kan verlopen. Gedacht wordt aan:
– Organiseren van pasavonden in de week van 9 maart
– Tonen van de kleding op de VOEK ALV op 25 maart

Uitreiking van de kleding voorafgaande aan de seizoen-openingsrit op 28 maart. Dan kan iedereen de openingsrit in nieuwe VOEK-kleding fietsen.

Houd als recreant je mail in de gaten over de exacte invulling van de pasavonden en uitreiking.

0